Rinocéroszpulykatevezsiráf

Hogy miért ez? Mert sok állatságot hordok össze, ami néha fáj, mint egy rinocéroszrúgás, gusztustalan, mint a pulyka csőréről lelógó izé, olykor púp mások hátán, de az is lehet, hogy kiemelkedik a tömegből, ahogy a zsiráf teszi...:D Mindenesetre sokszor nagyon tud fájni

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nos....megnyitottunk

2011.10.03. 20:39 rinoceroszpulykatevezsiraf

 No...de...minden kezdet nehéz...szóval ha végre rájöttem, mi, hol van, valahogy ki is fog nézni ez a blog...addig meg lehet szépen türelmetlenkedni... :P

Mivel állati nevem van (és sokak szerint én is állat vagyok), azt hiszem, pofátlanság lenne a részemről, ha nem ejtenék szót gyermekeimről: 

ő itt Richard "Dick" Eugene Hickock, és természetesen van párja is, mert egyedül nem megy: 

 

 becsületes neve pedig Perry Edward Smith. Nevüket Truman Capote Hidegvérrel című könyve ihlette. A könyv két szereplője valóban élt, a '60-as években gyilkoltak meg egy módos családot. Így néztek ki:

Hosszú ideig tartó hajsza után aztán elkapták őket. Végül a halálsoron már nem volt menekvés. A sztoriról ennyit, lényeim kicsit sem ilyen veszélyesek, inkább csak félelmetesek. Jelenleg Bécsben élnek velem, meg Dániellel...bár ha Dánielen múlik, a továbbiakban csak a levesben fognak forgolódni. De az lehet, hogy mirelitrák lesz belőlük, mivel a lámpa, amit a melegítésükre használok nemigen szolgáltat annyi hőt, hogy jó idő legyen puccos kis lakásukban, ami egyébként már nem úgy néz ki, ahogy a képfoszlányokból látszik, mert több a búvóhely, meg a kiszedett burkolat, ugyanis a szivárványrákok kíváncsi természetűek. Vagy előző életükben kőművesek voltak.  

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bécs rák

A bejegyzés trackback címe:

https://rinoceroszpulykatevezsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr623276244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása