Rinocéroszpulykatevezsiráf

Hogy miért ez? Mert sok állatságot hordok össze, ami néha fáj, mint egy rinocéroszrúgás, gusztustalan, mint a pulyka csőréről lelógó izé, olykor púp mások hátán, de az is lehet, hogy kiemelkedik a tömegből, ahogy a zsiráf teszi...:D Mindenesetre sokszor nagyon tud fájni

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Télen nyár

2012.02.19. 22:38 rinoceroszpulykatevezsiraf

Gyors időjárást jelentek: esik, de nem a hó, hanem valami pancs, amiből erőteljes dagonya képződik.  Ez az apróság csak azért fontos, mert múlt héten ez még nem így volt, akkor még mindenki havat hányt, meg jégen csúszkált. Mint minden, ez is megváltozott, értsétek meg, fogjátok fel, szokjatok hozzá. Nem lesz mindig így, de egy darabig talán, úgyhogy a disznóságokat kedvelők most aztán egész nyugodtan iszapbírkózhatnak. A hét közepén viszont még minden jeges, havas volt, a tavasz még csak messziről sem integetett, de annak jelét sem mutatta, hogy valaha beköszönt a jó idő.

Ennek tudatában fürdőruhát ragadtunk Daniellel (most már többször tényleg nem írom le, hogy a-val írja a nevét, és eme nemes szokását semmi pénzért nem hajlandó megváltoztatni, és hogy egyszer véletlenül á-val írtam, azóta minden nap 813647826551-szer kell leírnom ékezet nélkül a nevét, de megtanultam a leckét, törlesztettem adósságom), szóval felhúztuk magunkra a pancsidresszt,  és elugrottunk hóban-gőzben fürödni. Februári célállomásunk ugyanis a Therme Wien volt.  Na ez egy brutál jó hely, bár valószínűleg nyáron nem szórakoztatna annyira a langyos vizes pancs, de ilyenkor, amikor még a firefox is lefagy, és az emberek "idegállapotban vannak", jót tesz testnek és léleknek a megemelkedett páratartalom.

Hogy milyen is ez a termálfürdő? Gigantikus, tele mindenféle kinti-benti medencével, csúszdával, pelenkástócsával, ugródeszkával, masszázsággyal, és még százféle fengshui, meg csí, meg mittoménmilyen keleti-nyugati nyugimódszerrel és kellékkel, ami a felhevült agynak jól jön, hogy egy agybajos se irtsa ki az emberiséget. Szóval belecsobbantunk a közepiba (így, helyesen leírva), és kiskacsává áztattuk magunkat.

Amúgy az uszoda a többi bécsi uszihoz képest kicsit drága, de termálhoz képest igazán korrekt áron lehet itt időzni, nem beszélve a mellékesen kínált szolgáltatásokról. És azért azt is vegyük figyelembe, hogy Osztrákiában az átlagfizetések nem ugyanott vannak, mint Magyarhonban.

Ami nekem kifejezetten tetszik, hogy időtúllépés esetén sem próbálják meg a gatyát legombolni rólad, néhány centet kell fizetni percenként, és valljuk be, egy 3 órás turnuson bőven kacsává válik az ember, szóval nagyon be kell nézni ehhez az időt, vagy nagyon túlöltözni magad, hogy a magyar államadósságot is ráfizesd. A sok egyéb mellett a legjobb, hogy a bécsi termál részben nyitott, nekem a kinti fürdőzés hóesésben hatalmas élményt nyújtott.

S ha már írtam a plusz szolgáltatásokról; hétköznaponként vízi ajrobik van tök ingyéééé, mi ezt is kipróbáltuk, nagyon szórakoztató volt, higgyétek el, bár nem igazán sikerült megfejtenem, mi az a kör alakú izébigyónemtommicsoda, amit a hidrobicedző csaj a kezembe nyomott. De alkalmi sportnak kiváló.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rinoceroszpulykatevezsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr374135833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása