Rinocéroszpulykatevezsiráf

Hogy miért ez? Mert sok állatságot hordok össze, ami néha fáj, mint egy rinocéroszrúgás, gusztustalan, mint a pulyka csőréről lelógó izé, olykor púp mások hátán, de az is lehet, hogy kiemelkedik a tömegből, ahogy a zsiráf teszi...:D Mindenesetre sokszor nagyon tud fájni

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Dász iszt Milleniumsziti. Áber vó zind vír?

2011.10.10. 23:03 rinoceroszpulykatevezsiraf

 A kolbászos kerítés

Felejtsük már el ezt a hülye hasonlatot! El nem tudom képzelni, hogy bárki elkezdené kóstolgatni azt a térelválasztó elemet, ami darált-füstölt húsból, paprikából, fűszerekből és disznóbélből van, és már hónapok óta aszalódik a napon, fagyoskodik hóesésben, ázik az esőben, és hagyja, hogy a kutyák és a madarak levizeljék illetve letojják. Igaz, hogy a magyarok egyik legfantasztikusabb találmányáról van szó, de nem lehet mindenhova beilleszteni a kolbászt. Ahogy a cukor sem jó minden kajába. Mondjuk inkább azt, itt sem iszik mindenki kristálypohárból fröccsöt. És ez milyen igaz!

Parking, wenn du tudsz!

A reggelt a Milleniumcity nevű bevásárlóközpontban kezdtem (nem pénzszórási céllal -kivételesen). Mivel nagyjából egyszerre végeztünk, Daniel (mert ő ékezet nélkül írja) jött értem. Aztán indultunk volna a parkolóhoz, hogy a kocsit a hátunkra vegyük. Amikor rólam van szó, senki nem lepődik meg, ha azért kések 20 percet, mert nem találom a kocsit. Nekem minden parkoló egyforma. És tájékozódni sem mindig tudok. Így hát van, hogy 5-ször elmegyek ugyanabban az utcában, és még mindig nem tudom, hol álltam meg. És még utána sem. Persze felhívni nem lehet, hogy megkérdezzem, hol a kutyafülében van. Vagy hol a kutyafülében vagyok. De aztán mindig meglelem járgányomat. Ma más volt a helyzet. Daniel mondta, a mélygarázsban a B04-et keressük, a kék szinten. Kék emelet oké. Bé nem oké. Bé betű errefelé nincs is. Kihagyták az ábécéből. Lift fel, másik parkoló keresése indul. Aztán kék emelet oké, Bé oké, 04 nem oké. Hát nem kis tortúra volt megtalálni egy olyan parkolót, amit célirányosan kerestünk. Ugyanis az épület tervezésekor valami irreleváns számozási rendszert találtak ki. És a gondolkodó ember azt a gombot nyomja meg a liften, ami a kék emeletre visz. Csakhogy 3-ból két emelet kék. És elfelejtik kiírni, hogy van B4, meg B04. Meg azt is elfelejtik kiírni, hogy nemhogy az emeletek között, de az azonos emeleten lévő parkoló blokkok között sincs átjárás. Pedig csak néhány cetliről van szó, és nem hinném, hogy nem férne bele a menő shopping center költségvetésébe. A biztonsági ember látva bosszankodásunkat, meg a végeláthatatlan autókeresgélést, végül csak ennyit mondott: Das ist Milleniumcity. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rinoceroszpulykatevezsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr493293053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása