Rinocéroszpulykatevezsiráf

Hogy miért ez? Mert sok állatságot hordok össze, ami néha fáj, mint egy rinocéroszrúgás, gusztustalan, mint a pulyka csőréről lelógó izé, olykor púp mások hátán, de az is lehet, hogy kiemelkedik a tömegből, ahogy a zsiráf teszi...:D Mindenesetre sokszor nagyon tud fájni

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hódolatom a hódolónak

2011.12.02. 21:38 rinoceroszpulykatevezsiraf

 Nem akarom megcsalni Danielt (ő ugyebár az az ember, aki ékezet nélkül írja le a nevét), de most már lassan egy hónapja van egy egyáltalán nem titkos hódolóm, aki ha tovább küldözgeti nekem az ajándékokat, tuti kötélnek állok. Az egész akkor kezdődött, amikor megkötöttem a bankszámlaszerződést Ausztriában. A fiatalember akkor csak a kötelező papírokat, és a névjegykártyáját hagyta nálam. Nem sokkal ezután egy levelet kaptam, amihez a lovag egy cukorkát és még egy névjegykártyát mellékelt. Alig telt el két hét, és újabb csomag mosolygott rám a postaládában. Ezúttal egy gyönyörű, cirádás betűkkel megfogalmazott levél, egy mini pézcsipesz (mert ugye a nőket az apróságokkal lehet elbűvölni), és természetesen a kihagyhatatlan névjegykártya csalt mosolyt az arcomra. A héten pediglen újabb meglepetésben volt részem. Ez pedig nem volt más, mint a GEO magazin legújabb száma. Azért azt zárójelben megjegyzem, minden anyagiaskodást félretéve, hogy ez nem egy filléres napilap. Bár Osztrákiában olyan amúgy sem nagyon van. A színvonalas, havonta megjelenő, reklámokkal csurig tűzdelt magazin csaknem 8 euroba kerül. Természetesen Dominik a bankosember ehhez is mellékelt egy levélkét. Daniel (látod az ékezetet? Nem? Mert nincs is!) persze féltékeny, amit teljes mértékben megértek, hiszen ugyanannál a banknál vagyunk, mégsem kapja a leveleket, cukorkákat, pénzcsipeszeket, névjegykártyákat. Hogy miért van ez? Nem tudom. Talán mert én nő vagyok és szőke? Vagy mert én magyar vagyok, tehát megvesztegethető? Fogalmam sincs. Azért mielőtt bárki azt gondolná, hogy holmi bankárokkal szűröm össze a levet, előre jelzem, hogy nem. Ha már pénzzsugorítóval kezdek, legyen az a viszony hivatalos. Már csak azért is, mert szeretőként kisebb az esélyem arra, hogy gyémántnyakéket kapjak tőle karácsonyra (ezúton jelezném a családomnak, hogy igen, a szmörekabát mellé azt is kérek, ha lehet, valami dél-afrikai országból valót). S hogy javítsak még egy kicsit a renomémon, megjegyzem: az ajándékok minden, újonnan belépő bawagosnak (bawag a bank neve) járnak. AKAROK MÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGG! LÉÉÉCCCIIIIII!!!!! JÓ LESZEK, ÍGÉREM! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rinoceroszpulykatevezsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr843432650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása